DanskEnglish (British)

VELKOMMEN

Hos Robert ApS står vi bag udviklingen af en revolutionerende dansk genoptræningsrobot. Robotten er navngivet ROBERT® og er udviklet til genoptræning af sengeliggende patienter. Formålet med ROBERT® er at udfylde et behov og gøre en forskel for både patienter, sundhedspersonale og samfundet. ROBERT® er skræddersyet til at varetage genoptræningen af sengeliggende patienter som den første af sin art i verden. Med ROBERT® bliver sundhedspersonalet aflastet, genoptræningen af patienten forbedret og samfundet sparer penge.
 

Mennesket og teknologi

Hos Robert ApS er vi af den opfattelse, at teknologi er meningsfuld, såfremt mennesket og velfærden er drivkraften bag udviklingen. Det vil sige når teknologien udvikles på baggrund af et behov, der kan forbedre det faktiske; når de tekniske løsninger bliver afmystificerede og brugervenlige, og løsningerne gavner de mennesker, der skal benytte teknologien. Mennesket og velfærden er således drivkraften bag ROBERT®.

SENESTE NYT

Nyheder fra ROBERT ApS

Sådan virker ROBERT®

Med ROBERT® får du et stærkt aktiv - både som patient og sundhedspersonale

ROBERT® kan lave de samme bevægelser som dig og mig. Stræk, bøj og løft. I lineære eller cirkulære bevægelser. Med eller uden modstand. Alle øvelser kan således tilpasses efter den enkelte patients behov. Det betyder, at ROBERT® kan benyttes til både at genoptræne muskulatur og mobilitet hos samtlige sengeliggende patienter. Således frigøres sundhedspersonalet for kontinuerlige tunge løft.

 

ROBERT® gavner hospitaler og samfundet på flere niveauer

Genoptræning af sengeliggende patienter er nedslidende for personalet på landets hospitaler og plejehjem og koster samfundet et beløb i milliard-klassen. Derfor giver en investering i ROBERT® ikke blot ét udbytte, men flere. Der er tale om økonomiske fortjenester i kraft af reduktion i sygemeldinger og nedslidning af personale, forkortet indlæggelsestid og forbedret arbejdsmiljø for sundhedspersonalet. Forkortet patientindlæggelse vil være et resultat af genoptræningen, da færre komplikationer vil opstå og patientens kræfter vil genvindes hurtigere.

Læs nærmere om samfundets og hospitalernes gavn af ROBERT®.