DanskEnglish (British)

Innovationsminister Sophie Løhde møder den nye ROBERT®

Robert_og_loehde.JPG
  • Robert_og_loehde.JPG
  • Loehde_robert.JPG
  • robert-2.JPG
11-12-2017

Med innovation på sundheds- og velfærdsområdet i Region Nordjylland på programmet stod ROBERT® klar til at stifte bekendtskab med innovationsminister Sophie Løhde, da hun sammen med Søren Gade samt ministersekretæren gæstede Forskningens Hus ved Aalborg Universitetshospital. Til denne event arrangeret af Idéklinikken var fokus på nordjyske, innovative idéer. En af disse idéer er ROBERT®.

Medarbejderdreven innovation og samarbejde med erhvervslivet

Til arrangementet blev der stillet skarpt på samfundsmæssige udfordringer – såvel inden for innovation som på velfærdsområdet. Nogle af de nyeste realiserede idéer, som blev præsenteret for innovationsministeren under besøget på Idéklinikken, var medarbejderdreven innovation via bl.a. den mobile sengeløfter, hang-on bokse, akutkasse og selvfølgelig/naturligvis også ROBERT®.

Nordjyllands innovationsenhed

Idéklinikken er region Nordjyllands innovationsenhed. Formålet med Idéklinikken er, at gode idéer inden for det sundhedsfaglige område opsamles, konkretiseres, afprøves og realiseres. Dette med henblik på at bidrage til udvikling af det nordjyske sundhedsvæsen med øje for medarbejdere og patienter. 

Idéklinikken belyser således, hvordan brugerdreven innovation skaber værdi, og i det daglige vender frustration til arbejdsglæde hos mange ansatte – til gavn for patienten og medarbejderen.

Robert ApS har i de tidligere stadier af ROBERT® samarbejdet med Idéklinikken, der har bidraget med unik ekspertviden og ressourcer til realisering af projektet. Derfor var vi glade for at kunne deltage med Idéklinikken og præsentere den nye version af ROBERT®.

Nyt design

ROBERT® har for nyligt gennemgået en makeover, hvor produktet er blevet redesignet med fokus på øget brugervenlighed. Robert ApS har i den forbindelse indgået samarbejde med KUKA Roboter GmbH og deres nyudviklede LBR Med robotarm til medicinsk brug. ROBERT® deltog bl.a. i MEDICA 2017 med KUKA Roboter GmbH. Læs mere her.

We are looking for distributors

Please contact ket@myrobert.com