DanskEnglish (British)

Job opportunity: Klinisk projektleder / Fysioterapeut med fokus på kundekontakt og projektledelse

jobopslag.jpg
02-11-2018

Life Science Robotics ApS, Aalborg

Vi har udviklet verdens første genoptræningsrobot, ROBERT®, til sengeliggende patienter og dermed skabt en ny og banebrydende velfærds- og sundhedsteknologi, der både gavner sygehuspersonalet og tusinder af patienter verden over. ROBERT® er CE-godkendt og det internationale forhandlernet er ved at blive opbygget.


Læs mere om Life Science Robotics ApS her på siden, og se vores video på  www.myrobert.com/videodemonstration.aspx.

Som klinisk projektleder får du ansvar for at sikre indførelsen af ROBERT® i hospitals- og sundhedssektoren. Du faciliterer derfor de forskellige faser - lige fra behovsafdækning til kundekontakt, afprøvning, undervisning, implementering og evaluering.

 Derudover står du for at:

  • Formidle ROBERT®´s muligheder i form af præsentationer og demonstrationer, ofte på engelsk.
  • Facilitere undervisningsforløb for sundhedspersonale i brugen af ROBERT®.
  • Kontakte og opsøge mulige kunder, heriblandt fysioterapeuter, sygeplejerske, læger og ledelsen på hospitaler og kommuner/regioner i primært Danmark, men også i udlandet. Dette sker sammen med salgsafdelingen.

En vigtig del af din rolle er også at understøtte den konstante videreudviklingen af ROBERT® fra idégenerering til færdigt produkt, herunder med særlig fokus på usability specificering, validering af kundekrav, klinisk evaluering samt markedsopfølgning.

Du deltager også ved fagrelevante konferencer, udstillinger og salgsmøder. Dette indebærer op til 20 overnatninger årligt.

Et passioneret team

Du får 5 nye kollegaer og et fleksibelt arbejde med mange karrieremuligheder. Samtidig bliver du en del af en ambitiøs vækststrategi og et engageret team, som er stolte af at arbejde med fremtidens sundhedsteknologi og tilbyde et unikt produkt, der gør en reel forskel for patienterne og personalet.

Har du rødder inden for klinisk videnskab og teknologi?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som fysioterapeut og måske en overbygning inden for klinisk videnskab og teknologi eller tilsvarende. Du har erfaring med at følge projekter fra idé til produkt, og du har en teknisk/kommerciel interesse.

Det er en klar fordel, men ikke et krav, hvis du har kundeerfaring.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Keld Thorsen på 22 42 01 39. Det vil glæde os at modtage din ansøgning på ket@myrobert.com. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV i samme dokument og hurtigst muligt til samme mail.