DanskEnglish (British)

ROBERT® indtager skærmen på TV2 Nord

IMG_6960_ny.png
  • IMG_6960_ny.png
  • IMG_6927.png
  • IMG_6936.png
19-01-2018

I onsdags lagde TV2 Nord vejen forbi Fåborgvej til et besøg hos Robert ApS. I samarbejde med Norddanmarks EU-kontor fik vi lavet et indslag om genoptræningsrobotten ROBERT® samt funding til virksomheder og projekter. Der blev stillet skarpt på, hvordan sådanne midler kan hjælpe spændende produkter med at komme på markedet. Derfor deltog også Fundraising Manager Anne-Luise Skov Jensen fra NordDanmarks EU-Kontor, som fortalte, hvordan de hjælper virksomheder som Robert ApS.

Fik du set med? Ellers kan du se indslaget her: https://www.tv2nord.dk/nyheder/17-01-2018/1930/ny-genoptraeningsrobot-fra-aalborg-den-forste-af-sin-slags-i-verden?autoplay=1#player

 

Snart markedsklar
ROBERT® har gennemgået en lang række spændende opdateringer og tests, og genoptræningsrobotten er nu ved at være klar til at indtage hospitaler og andre steder, hvor ROBERT® kan supplere rehabilitering. Grundet tilskud og kvalitetsstemplet fra Markedsmodningsfonden har det været muligt for os at tilføre ROBERT® ny værdi, og vi er i gang med de sidste tests inden markedsindtog. Det ville have været væsentligt sværere for os, at få ROBERT® på markedet uden den hjælp og rådgivning, vi har modtaget fra NordDanmarks EU-Kontor i forbindelse med fundingmuligheder. Vi glæder os til, ROBERT® kan komme ud og hjælpe patienter såvel som personale og samfund.

We are looking for distributors

Please contact ket@myrobert.com